De introductie van de nieuwe Ford Mustang in Europa.

14-9-2017

Ford heeft in september 2017 de nieuwe Ford Mustang voor Europa onthuld. Deze kenmerkende sportauto heeft een nieuwe gestroomlijnde styling en bevat een meer geavanceerde motor dan voorheen. Daarnaast beschikt de nieuwe Mustang over nieuwe geavanceerde technologieën die de bestuurder ondersteunen en de rijervaring nog aangenamer maken. De levering van de nieuwe Ford Mustang aan klanten in Europa gaat begin 2018 van start.

Tijdloze Mustang

Het uiterlijk van de tijdloze Ford Mustang heeft een upgrade gekregen. De nieuwe Ford Mustang is nu nog gestroomlijnder en sportiever, terwijl het herkenbare karakter in de meer dan 50 productiejaren behouden is gebleven. Het motorkapprofiel is nu lager en beschikt over ventilatieroosters, in combinatie met een herzien ontwerp van de benedengrille om de Mustang een scherpere voorkant te geven en de aerodynamica wordt verbeterd. Bovendien is de nieuwe Mustang nu verkrijgbaar met een nieuwe optionele achterspoiler voor een nog sportiever profiel. De verbeterde sportwagen is nu ook voorzien van LED-verlichtingstechnologie en is verkrijgbaar in 11 prachtige carrosseriekleuren. Er zijn dus 3 nieuwe metaallakkleuren toegevoegd, namelijk Kona Blue, Orange Fury en Royal Crimson, zodat u nog meer keuze hebt om uw sportieve Ford Mustang te personaliseren.


Exclusiever Interieur

De nieuwe Mustang heeft niet alleen een upgrade gekregen aan zijn tijdloze uiterlijk, maar ook het interieur is aangepast. Het interieur in de nieuwe Ford Mustang geeft een nog exclusiever gevoel. Er worden nu zachte materialen gebruikt voor de portierafwerkingen en de portiergrepen zijn voorzien van een aluminium afwerking. De middenconsole is voorzien van een nieuwe, met de hand gestikte, doorlopende zachte afwerking met stiksels in een contrasterende kleur voor een dynamischer en luxer gevoel. De dashboardomranding is verkrijgbaar in vier nieuwe aluminium afwerkingen. 

Er is nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Carbon Sport-interieurpakket. Dit pakket zorgt voor sportievere inzetstukken voor de portieren en de stoelen, plus een dashboardsierring en een pookknop van koolstofvezel. Om het ultieme comfort te bereiken tijdens het rijden heeft de Ford Mustang ook verwarmde en gekoelde stoelen met lederen afwerking en daarnaast ook een verwarmd stuurwiel. Klanten die kiezen voor de optie met lederen Recaro-racestoelen kunnen nu kiezen uit drie kleuren: Show Stopper Red, Midnight Blue en EbonyUltieme prestaties in combinatie met veiligheid

Waanzinnige prestaties en een prettige rijervaring hebben altijd al ten grondslag gelegen aan het DNA van de Ford Mustang. Met de technologische upgrade aan de nieuwe Ford Mustang wordt de prestatie nog beter en is de rijervaring nog aangenamer. De geavanceerde nieuwe automatische transmissie met 10 versnellingen maakt de Mustang zuiniger dan ooit te voren en zorgt het ook voor een snellere acceleratie. Dankzij de realtime adaptieve schakelplanning kan de automaat zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en de juiste versnelling kiezen voor elke situatie. 

Naast het verbeteren van de rijervaring is het rijden in de nieuwe Ford Mustang ook een stuk veiliger geworden. De nieuwe Ford Mustang wordt geleverd met verschillende technologieën om de bestuurder te ondersteunen tijdens het rijden en de veiligheid te vergroten. De Mustang is voor de eerste keer verkrijgbaar met Adaptive Cruise Control, Distance Alert (helpt ervoor te zorgen dat u niet te dicht op uw voorganger zit), Lane Departure Warning (waarschuwt wanneer u per ongeluk de rijbaan dreigt te verlaten) en Pedestrian Detection om de ernst van eventuele botsingen te verminderen met andere weggebruikers. Al deze nieuwe geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat de nieuwe Ford Mustang veiliger is dan voorheen. 

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws