Coronavirus - Update

6-4-2020

Beste klant,

Zowel de werkplaats als de online showroom van Ford Hans Versteden zijn open. Ook is het nu mogelijk om zonder afspraak op bezoek te komen in onze fysieke showroom.

Neem contact op


Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij bieden ook haal en brengservice.


Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,

Ford Hans Versteden


Wilt u meer weten over de landelijke maatregelen omtrent het coronavirus?

RIVM maatregelen

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws


Beoordelingen