Klaar voor de lente? Lente inspectie €29,-

Aanbieding geldt tot: 31-5-2023

Klaar voor de lente? Lente inspectie €29,-

Ook zo’n zin in de lente? Tijd om er weer lekker op uit te gaan met je Ford. En of het nu gaat om een uitstapje naar het platteland of een roadtrip met het hele gezin, met de Ford Lente Check zorgen we dat je klaar bent voor elk avontuur. Voor slechts € 29,- lopen wij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting.

Maak een afspraak


FORD LENTE CHECK

Klaar voor avontuur deze lente? Met de Ford Lente Check lopen wij jouw voertuig na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting voor slechts € 29,-.

DOE DE AIRCO CHECK

De airco houdt je niet alleen koel, maar filtert ook uitlaatgassen, pollen en stof. Laat hem daarom meteen even checken en geniet ook in de auto van frisse lucht.

FORD MICRON AIRFLITER

Adem zuivere lucht en bescherm jezelf en je passagiers tegen schadelijke gassen en allergische stoffen. De Ford Micron Air Filter filtert zelfs deeltjes van minder dan 0,3 micron.

Handige lente accesoires

VLOERMATTEN VOOR ELK WEER

Originele Ford All-Weather vloermatten zijn op maat gemaakt om jouw Ford te beschermen tegen vuil en vocht. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken na een dagje strand, boswandeling of lange voorjaarstrip. Dé ideale vloermat voor in de lente!

FORD CONNECTED WALLBOX

Slim en efficiënt je elektrische Ford opladen? Met deze Wallbox doe je dit gewoon aan huis, met een vaste kabel en kWh meter.

FIETSENDRAGERS

Veel spullen of zelfs fietsen mee op vakantie? Wij hebben handige accessoires zoals dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je. Zoals de handige Thule® fietsendrager Coach 274 om je fietsen mee te nemen naar elke bestemming.

 • Ruitenwissers vervangen
 • Ruitenwissers vervangen

  Ruitenwissers werken hard en zijn essentieel voor de veiligheid. Wij adviseren daarom bij iedere onderhoudsbeurt of check minimaal 1x per jaar de ruitenwissers te vervangen. Een eenvoudige klus waardoor de ruitenwissers optimaal blijven werken en jouw rijveiligheid waarborgen.

  Maak een afspraak


 • Airco Check
 • APK-keuring voor €39,-

  Het uitvoeren van de APK bij de Ford Service Partner duurt ongeveer één uur. Na een APK ontvang je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten. In combinatie met Ford Onderhoud of Economy Service kost een APK slechts €19,-.

  Ontdek APK


 • Accu controle
 • Accu controle

  De accu is de energiebron van je auto. Met de lente tripjes in het vooruitzicht is niets zo erg als langs de weg staan met een kapotte accu. Laat daarom de gezondheid van je accu controleren om te voorkomen dat je auto niet meer wil starten.

  Maak een afspraak


 • Wil je meer weten over deze actie? Neem dan contact met ons op

  Neem contact op


Andere aanbiedingen waarin je wellicht geïnteresseerd bent

 • Aanbieding geldt tot: 31-5-2023

  ALGEMEEN | ONDERHOUD

  Klaar voor de lente? Lente inspectie €29,-

  Voel je de lentekriebels al? Dat betekent weer vaker op pad met jouw Ford.

  Klaar voor de lente? Lente inspectie €29,-

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws


Beoordelingen